fredag 28 december 2012

Ett kungligt bröllop.


Hej på er alla där ute. Idag är det fredag och nu är det verkligen inte många dagar kvar av året. Tänkte idag berätta om vad hände under oktober. Det var ju som sagt en hel del som hände även under denna månad.
Det hände några saker som skapade stora rubriker under månaden som gick. Men först till det positiva som hände. 


Journalisten och programledaren Alexander Schulman och hans fru Amanda fick en liten dotter som fick namnet Frances. Sedan tidigare så har paret dotter Charlie.Skådespelaren Göran Stangertz gick bort efter att ha drabbats av cancer. Tycker att han gick bort alldeles för tidigt. Han var en riktigt bra skådespelare, han har gjort många bra roller. På senare tid så var han även   regissör i olika teateruppsättningar. Han är saknad av många människor. 


Kalla Fakta gjorde ett reportage om Parken Zoo i Eskilstuna. Det kom fram om att de hade tagit livet av massa utrotningshotade djur och sen ljög de om att djuren dött en naturlig död, fast det egentligen inte hade gjort det. 

Prinsessan Madeleine och hennes Chris gick ut med att de har förlovat sig. Det kommer alltså bli ett kungligt bröllop våren/sommaren 2013. Vilket är riktigt roligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar