söndag 30 december 2012

Vad hände under december....


Idag så är det söndag och bara två dagar kvar av detta år. Tänkte att jag idag skall berätta lite om vad som hände under december. Det har faktiskt hänt en hel del under denna månad. Det har både hänt roliga och tråkiga saker. Det har ju kommit en hel del barn till världen. 


Börjar med dessa två mammor som fick barn nästan samtidigt.
Det är Jenny Silver och Kitty Juttbring.
Jenny fick en liten pojke som får de fina namnet Marloe Texas Julian Glibusic. Kitty Jutbring fick en liten son som får de fina namnet Bibbi Nikki-Lo Inga-Lill Krabban Störby Jutbring. 


Sen så fick programledaren och författaren Leila Lindholm en liten flicka. Dotterns namn har ännu inte blivit officiellt.


Sen till något som hände precis innan skolorna stängde. Någon la ut bilder på lättklädda unga tjejer på instagram och kallade tjejerna för både de ena och de andra. Sen så samlades ett antal ungdomar utanför en skola i Göteborg och det blev en stor uppståndelse. 


Sen till en annan händelse som hände. Denna gången är det även barn inblandat. Detta hände i USA. 
Det som hände var att en kille först sköt sin mamma och sen så sköt han ihjäl ett antal barn mellan 5-10 år sen efter händelsen så tog han livet av sig själv. Tycker att detta är riktigt tråkigt att de skall hända oskyldiga små barn.


Går över till något som är ännu roligare. Ett nytt musikprogram hade premiär under hösten.
Programmet är X factor. Programmet fick både ris och ros av tittarna. Det var tydligen inte så många som tittade.  Men de blev tillslut en värdig vinnare.
Awa  Santesson-Sey
Hon kommer säkert att slå stort.
Nu ser åtminstone jag framemot ett riktigt bra 2013. 
Hoppas att det händer massa roliga saker.

Imorgon så kommer jag att berätta lite om hur mitt 2012 har varit.
Om du är nyfiken så kika in kl 16 imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar