tisdag 15 januari 2013

Kokosrulle med hallon




Ingredienser

3 ägg
2 dl strösocker
3 dl kokos
0,8dl potatismjöl
1 1/2 tsk bakpulver

Fyllning
2 dl vispgrädde
1 dl lemon curd
1 tsk vaniljsocker
5 dl hallon

Så här gör du
Sätt ugnen på 250ºC.
Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna ca 30x40 cm. Smörj det med matfett.
Vispa ägg och socker poröst. Blanda kokos, potatismjöl och bakpulver. Vänd ner det i äggsmeten. Bred ut smeten på bakplåtspapperet. Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.
Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper med kokos. Låt kakan kallna.
Fyllning: Vispa grädden tjock och blanda den med lemoncurd och vanilj. Bred fyllningen jämt över kakan. Fördela hallonen över och rulla ihop den med hjälp av papperet. Låt den ligga kallt till serveringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar